Доброго дня, чарівники та чарівниці!
Сподіваємось, ви не дуже заклопотані святами та вже потихеньку приходите до тями, та й до скрапу))
Сьогодні я, Анастасія Любарська (Harmony), намагатимусь вас надихнути на створення чогось точно не зимового й не новорічного. А зробила я з нашого паперу від ROSA TALENT кулінарочку, легеньку по сприйняттю та веселу)
Розділювачі простенькі, щоб не обтяжувати блокнот:
Використовувала папір в стилі "легка американка" "Cake delicious":
А чіп-вишенька з набору тієї ж серії "Cake delicious" чудово доповнила обкладинку:
Анастасія, блокнотик дуже смачний)
ВідповістиВидалитиМаю навіть для нього, для власників мульті, рецепт, шокобрауні, кольором як одна із сторінок ;)
Шоколад 200г чорний|Масло 200г|Мука 100г|Цукор 200г|Ванілін|Розрихлювач 1чл|Какао 30г|Сіль 1/4 чл|Горіхи волоські 1/2 стакана|Вишні сухі 2 жмені|3 яйця|
1) Шоколад з маслом розтопити на водяній бані, трішки остудити
2) Яйця збити з цукром до білоі піни
3) Змішати 1 і 2 обережно
4) Просіяти, в отриману масу: муку, какао, сіль та розрихлювач, перемішати все (консистенція - густа сметана)
5) Додати вишні, перемішати
6) Горіхи подрібнити, всипати в масу за три заходи, щоб добре перемішати.
7) Мультиварка змазати маслом 1чл, (присипала трішки манкою)
😎 вилитіти тісто,легенько розрівняти
9) Мультя: режим випічка на 35хв, на підігріві лишити на хв 15-20
(має бути не сухий в середині)
10) присипати пудрою - лайт версія, опмазати кремом з маскарпоне - круть версія)
Ура 😉 смакуємо!!!
(можна без вишень, можна інші додатки)
ВЕСЕЛИХ СВЯТ!
Ух ти! Обожнюю рецепти для лінивих власників мульті)) Дякую!
Видалити