Пошук по блогу

понеділок, 17 серпня 2020 р.

Грандіозне оновлення трафаретів для декору від ROSA TALENT!

  

Зустрічайте перші серії універсальних та ексклюзивних  мотивів, які доступні у двох розмірах.

Трафарети 13х20см:

Літо.  Абсолютно нова серія, в яку входять трафарети з окремими елементами та бордюрний трафарет для створення самостійних довершених малюнків на футболці, пляжній сумці, скрап альбомі, панно в літній тематиці. 

    
    

  

Квіти. Оригінальні квіткові мотиви бордюрних, кутових та трафаретів з елементами завжди будуть актуальні для розпису одягу, скла, декорування скрап альбомів, панно. 

    
    
    


Трафарети 9х10см:

Кухня.  Трафарети з елементами смачних десертів для нанесення зображень  для книги рецептів, кухонних панно, а також розпису посуду.

    
    

Текстури. Ідеальні трафарети для створення фону на невеликих виробах: чашка, скрап альбом, рамка для фото, підставка під кружку.

        

Якісна клеєва основа трафаретів  ідеально лягає на різні типи поверхонь: тканина, скло, дерево, папір, полотно ґрунтоване, не дає малюнку розтікатися та не лишає слідів клею по собі. 

Самоклеючі трафарети ROSA TALENT підходять для роботи з акриловими та гуашевими фарбами, фарбами у спреях та аерозолях, фарбами для тканин, скла та кераміки, структурними пастами, гелями, позолотою, маркерами, крейдою, восковими олівцями та іншим. 
Трафарети самоклеючі ROSA TALENT – ідеальне рішення в роботі декораторів інтер’єрів, рукодільників, скрапбукерів, чудовий помічник для студентів та школярів, надзвичайно зручний матеріал в декоруванні з дітьми.
Для зручності у формуванні замовлення скористайтесь бланком з фото та базовими гуртовими цінами, що міститься у вкладенні.
Незабаром очікуйте другу частину  оновлення і ще  ряд нових серій, не менш привабливих та цікавих!
Слідкуйте за нашими новинками!

Немає коментарів:

Дописати коментар