Пошук по блогу

середу, 3 травня 2017 р.

Натхнення від Анастасії /Любарської до завдання з ОЕ Пташка.

Привіт, наші любі!

Сьогодні я, Анастасія Любарська (Harmony), покажу вам, яка у мене вийшла скрап-сторіночка із чудових матеріалів від ROSA TALENT для нашого завдання.



Як ви зрозуміли - колекція FloralPoem одна з моїх улюблених.
Надзвичайно яскрава та ніжна одночас. І я, коли побачила саме цей лист із колекції, одразу знала, що за фото буде на цій сторінці. Тут мій брат з жінкою та старшою дитиною. І таке легке, замріяне це фото, що й хотілося такої ж легкості від скрап-паперу.

Задекорувати сторінку мені допомгли новиночки - висічки з цієї колекції. Вони дуже красиві та доречні. Багато написів англійською мовою.

Чіпік - птахи та метелики - це також наші новинки. Чіп приємного бежевого кольору, але тут мені хотілось більш яскравих кольорів, тому увесь його розфарбувала. 
Ще зробила ттрішки декору сама) Цей спосіб для тих, хто геть зовсім не вміє малювати. Беремо трафарет з квітковим візерунком і просто розфарбовуємо його. Я взяла пастельні відтінки фарби - вони ніжніші.

І ось така купка квіточок в мене вийшла. Найкращі  пішли на цю скап-сторінку)


Дякую за вашу увагу та най мир буде в вашому домі!

5 коментарів:

  1. Ухтышка! ВОт это находка. А я подумала это готовые вырубные цветочки. Оч.круто!

    ВідповістиВидалити
  2. ВАУ!!! Потрясающая страничка!! Очень нравится! И идея с трафаретом просто шикарна! Умничка!

    ВідповістиВидалити
  3. Настя, в твоїх робота новим поглядом дивлюсь на папір) він стає все кращим і кращим))) дякуємо від художників та дизайнерів ROSA!!

    ВідповістиВидалити
  4. А трафарет і квіти це просто вау, і як ти це робиш?...

    ВідповістиВидалити