Пошук по блогу

вівторок, 4 лютого 2020 р.

Нові заготовки для декорування серії «Закохані»!


     Готуємось до дня Закоханих разом з ROSA TALENT! 

Зустрічайте новинку - стильні заготовки для декорування «Love story», цікаві нові конструкції та мотиви влучно доповнюють існуючі колекції ROSA TALENT. Актуальні класичні серця, зворушливі написи і навіть 3D рамки для фото стануть окрасою романтичного свята, а тематичні скриньки зроблять Ваш подарунок оригінальним та незабутнім.
     Новинки ROSA TALENT представлені такими позиціями:
•             Класичні заготовки для декорування «Серця» завжди популярні та ідеально підійдуть для декорування святкових залів, фотозон.







•             Міні заготовки, в якості тематичних підвісок, прикрасять подарункові пакети або стануть милим подарунком друзям та однокласникам в якості брелків для їх рюкзаків, пеналів чи косметичок. Використовуйте романтичні міні-заготовки як додатковий елемент декору при створені фотоальбомів, вітальних листівок, запрошень.




•             Написи у тематиці «Love» використовують для оформлення декорацій, фотозон або ж як романтичний декор вашої домівки.





•             3D рамки для фото можна по особливому задекорувати, розмістити фото і… вуаля – подарунок на день Закоханих готовий.

 


•             Найтепліші написи в заготовках для топерів. Приклейте їх на шпажку та прикрасьте святкові букети, подарунки, торти та тістечка або використайте для романтичної фотосесії.

 

 

 

 

 





•             Подарункові скриньки, коробки, пакети з фанери та МДФ – це оригінальна упаковка ваших подарунків. Дивуйте своїх близьких та робіть сюрпризи!

 

 

 


Нові заготовки для декорування ROSA TALENT чудово підходять до існуючої Весільної серії, так як мають ідентичні візерунки. Це можливість доповнити і розширити серію «Весілля» додатковими елементами.

Текстурні пасти, трафарети з романтичними мотивами, блискітки, насичені червоні або ж ніжні пастельні кольори акрилових фарб перетворять будь-яку заготовку у витвір мистецтва. Потрібно лише дати волю фантазії та отримувати задоволення від творчого процесу.

Ще більше краси і романтики з ROSA TALENT!

Немає коментарів:

Дописати коментар