Пошук по блогу

неділю, 12 травня 2019 р.

Тревел альбом від Людмили Половинко


Привітики!

Сьогодні з вами я, Людмила Половинко, покажу свій тревел альбом, який я зробила для натхнення до нашого завдання. Для альбому я використала тревел колекцію від ROSA TALENT Make your journey. В тревелі можна буде вклеїти фотографії з захопливої подорожі. 



Для того, щоб побачити альбом в динаміці,  пропоную переглянути його відеоогляд.


Я люблю робити свої роботи з максимальним використанням паперу. Усе, що можна вирізати з листів для вирізання,  я вирізаю, а вже потім маю, чим декорувати свої альбоми чи листівки.


Для декору альбому я використала чіпборд, висічки та вирізалки з тревел колекції. Для обкладинки використала чудовий напис, який помалювала акриловою фарбою чорного кольору, а зверху покрила воском для пристарювання.


В моєму альбомі є чотири розвороти в якому є місця для вклеєння фотографій різного розміру, а також, є передбачені місця для зберігання пам'ятних квитків чи буклетів,  які завжди збираються під час подорожі.


В нашій тревел колекції є два тематичних листки для вирізання на будь-який смак чи випадок. Тут можна знайти багато написів, які я люблю додавати до своїх робіт щоб надати їм сенсу.


Для створення рамок я люблю додавати строчку по периметру, що додає відчуття завершеності  роботі. Цього разу для сорочки я вибрала контрастну нитку червоного кольору, щоб підтримати червоні елементи на сторінці і додати додаткового акценту.


Кишеньку прикрасила вирізалками та чіпиком.


Щоб ускладнити фон альбому я через трафарет за допомогою мережі нанесла дістрес чорнило оранжевого кольору. Також, тим же чорнилом у деяких місцях я затонувала папір.


В нашій колекції  Make your journey, крім паперу, є щільні картонні висічки на клеєвій основі та чіпборд з повного картону, що допомагає урізноманітнити свою композицію.


Гелевою ручкою чорного кольору у певних місцях на фоновому папері я нанесла написи через трафарет, який також з цієї ж колекції.


Увесь чіпборд з пивного картону я покрила клей-лаком для декуппажу, щоб додати йому міцності і уникнути його пошкодження під час експлуатації альбому.


На кожному розвороті є "відкривашки", за допомогою яких можна розмістити більше фотографій в альбом.


Люблю щоб декор заходив на фотографію, і тим самим пов"язував усе в гармонійну і цілісну композицію.



І останній розворот:





Зворотня сторона:



Бажаю Вам багато цікавих подорожей та нових відкриттів.

З вами була,  Людмила Половинко.

Дизайнер



You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Немає коментарів:

Дописати коментар