Пошук по блогу

середу, 15 березня 2017 р.

Інтер'єрний декор. МК від запрошеного дизайнера Nadin BlackBerry.

Доброго вечора! 
Сьогодні у нас в гостях запрошений дизайнер місяця Nadin BlackBerry з дуже цікавим МК в якому вона покаже процес створення затишного декору для оселі.

Запрошуємо до перегляду і слово автору:
Привіт.
Давно мріяла про такий елемент домашнього декору як інтер'єрний напис. Із заготовками ТМ ROSA моє бажання перетворилось на реальність навіть краще ніж я це уявляла. Напис із МДФ надзвичайно міцний та водночас достатньо витончений. Із матеріалами ТМ ROSA: фарбами, трафаретом декорування перетворилося на справжню релаксацію. Пропоную і вам обзавестись такою оригінальною річчю.
Для роботи нам знадобиться:
- заготовка для декорування
- грунт
- трафарет
- мастихін
- пензлі
- фарба
Приступимо до роботи:
1. Спершу загрунтуємо нашу заготовку. Із грунтом ROSA під час роботи не виникає жодних проблем, адже у нього приємна структура, шар наноситься тонкий, проте щільний. Не забуваємо і про тримачі - їх також необхідно покрити грунтом.
Чекаємо повного висихання.

2. Далі додамо текстури за допомогою трафарету та структурної пасти. Трафарети від ROSA на клейкій основі - це взагалі знахідка для мене) Дуже практично -  трафарет фіксується та можна без особливих зусиль нанести чіткий малюнок. Липка сторона відстає від основи легко, не пошкоджує її. Та після своєчасного очищення теплою водою повертається на папірець для зберігання. Використовувала вже кілька разів - трафарет все ще зберігає свою липкість.
3. Після остаточного висихання структурної пасти покриваємо усе білою фарбою(ви ж можете обрати будь-який інший колір, що вам до вподоби - палітра ROSA  задовольнить усі смаки)
4.-5. Ось цей крок я люблю найбільше: беремо поролоновий спонж чи губку, наносимо акрилову фарбу металік(я обрала золото) і легенькими, чпокаючими рухами проходимось по текстурі нашого напису. Краям літер я приділила більше уваги, щоб отримати ефект золотого контура.
6. Тепер настала черга декорування. Я зробила ембосинг золотистою пудрою у тон фарбі. Дістала із закромів усе своє скрап-добро, проте використала лише кілька квіточок, сизаль та клаптик мережива. Усе кріпила на клей універсальний.
7. Особливою прикрасою напису став чипборд ROSA , який я теж попередньо пофарбувала у білий та зробила ембосинг, від чого бабка ніби ожила.
 
 І ось такий результат:

З матеріалами від компанії ROSA творчість перетворюється у свято. З ними легко працювати та їхні висока якість забезпечує хороший результат.

8 коментарів:

  1. Надія, дякуємо за прекрасну роботу! Дуже ніжний зоряний Home, такий ніжний та такий багатогранний! Бабка дійсно чарівна)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже гарно!!! Надихнулась, спробую обов'язково)))

    ВідповістиВидалити
  3. Відповіді
    1. Сам напис - заготовка від нашої РОСИ(вище у лінках є посилання), а якщо ви про рукописний текст на ньому - це відтиск акрилового штампу + гарячий ембосинг.

      Видалити
  4. Ніжна та стильна робота!Гарно вийшло!Надихає :)))))

    ВідповістиВидалити