Пошук по блогу

четвер, 28 лютого 2019 р.

Роспись текстильной сумки от Миланы. Мастер-класс


Всем привет!

Я сегодня снова рисую) На этот раз пробую краски по текстилю от ROSA TALENT.

Как маме двоих детей, мне довольно часто нужно с собой что-нибудь носить) И далеко не всегда это "что-то" влезает в дамскую сумочку или рюкзак;))
А носить в полиэтиленовых пакетах... ну вы поняли)
Поэтому, как только я увидела заготовку-сумку, я сразу поняла, что она мне нужна!

Вот на ней-то я и испробовала краски по ткани:



середу, 27 лютого 2019 р.

Майстер-клас казкової сторінки від Каті Баришевої


Привіт, росинки!

На зв'язку Катя Баришева, і  сьогодні я до вас завітала зі сторінкою в казковий фотоальбом. У майстер-класів я показую як створювалась моя робота.


вівторок, 26 лютого 2019 р.

Бараболька о волшебных единорогах


Приветики, с вами Бараболька и я приглашаю вас во вдохновляющее шерстяное путешествие по древней мифологии)/

Все вы наверняка уже поняли что шерсть - невероятный материал. Он позволяет расширять границы сознания, творчества и искусства вокруг нас. С помощью шерсти можно воплощать любые задумки, создавать миры и заселять их фантастическими существами.


понеділок, 25 лютого 2019 р.

Подробный мастер-класс по декупажу кухонной досочки от Валерии


Всем привет!

Сегодня я к вам с фото-мастер классом. В данном формате работы он более правилен и нагляден, так как бооольшую часть всех действий составляет шкурение и лакировка поверхности.
 Нашим объектом будет досточка. Пользоваться ей будет нельзя даже чистой, недекорированной стороной, так как она имеет тканевые элементы - служит милым украшением кухни.

Наш конечный результат:


Посмотрите какая она сочная, летняя, вкусная, поднимающая настроение стоит только взглянуть на нее.


неділю, 24 лютого 2019 р.

Рожевий альбом від Людмили Половинко


Привіт, Росинки.

Сьогодні з вами я, Людмила Половинко з яскравим та весняним натхненням.
Через декілька днів настане справжня календарна весна. Хоч ще зима триває, але в повітрі вже давно витає запах весни і свіжості. 
Для вашого натхнення я зробила альбом з яскравої квіткової колекції паперу Floral Poem.
Для декору використала висічки з цієї ж колекції, що допомогло урізноманітнити мої композиції. Висічки зроблені з твердого картону на клеєвій основі, за щільністю вони міцніші за чіпборд.  
Усі висічки листочки, квіти і тежики для альбому робила із цього ж паперу. У композиції додала чіпиків на рослинну тему та квітів - ембосинг на кальці.


пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

Майстер-клас "Чоловічий конверт для грошей" від Олени Шинкаренко


                                                        Доброго дня, любі Росинки!

З Вами Олена Шинкаренко ( @elena_V07). Сьогодні поговоримо про чоловічі роботи.Як часто ви робите щось для чоловіків у подарунок? Чи полюбляєте саме такі роботи у стилі вінтаж, грандж або стимпанк? Я- дуже, хоча і не так часто. Наразі йде низка свят  у друзів мого сина, тому будемо творити чоловічий конверт для грошей.

За основу я взяла акварельний папір, виготовила заготовку. Розмір конверту у готовому вигляді 18Х8 см, закривається на анкер (моя улюблена застібка для конвертів).


четвер, 21 лютого 2019 р.

Натхнення від Каті Баришевої. Сторінка в альбом


Привітичок, росинки. На зв'язку Катя Баришева. 

Трішки засвітило сонечко і настрій "офіційно вимагаю весну" активовано. А краще відразу літо ;).  Ну, дуже хочеться тепла і соковитих кольорів, а не сірих, асфальтних.

І оскільки на душі у мене вже весна, то вирішила створити ось таку  сторінку в альбом. Взяла фото з минулорічної фотосесії. Як ж мені подобаються ці зелені з сонячним відливом кольори. Папір просто ідеально передав весняний настрій.

середу, 20 лютого 2019 р.

Весняна коробка і відеоогляд посилки від Людмили Половинко


Привітики.

Сьогодні з вами я, Людмила Половинко покажу свою весняну коробочку. Після активної підготовки до Нового Року і виготовлення різноманітних новорічних робіт в лютому настає час переходити до квіткових і весняних робіт.

Коли з-за хмар визирає сонце, тоді з"являється настрій і натхнення до квіткових і ароматних робіт.  Хоч мої квіти на коробці і не є справжніми, а намальовані, все рівно настрій навіюють відповідний. 

Свою заготовку я попередньо прогрунтувала, а вже потім перейшла до фарбування. Для коробки я обрала колір зелений вінтаж, а кришку покрила тілесним кольором. Якщо заготовка загрунтована і фарба добре покриває, тоді фарбувати потрібно один раз або два. Хоч в мене все добре покрило і за один раз, але я вирішила для надійності покрити ще раз.

вівторок, 19 лютого 2019 р.

Підсумки набору в нашу Дизайн-Команду!

Привіт, росинки!

Поспішаємо оголосити результати, адже вже з березня наша нова ДК працює та надихає вас в повну силу! Але спочатку хочеться всім, хто додався у лінки, сказати велике ДЯКУЄМО за ваше бажання та довіру. Ви найкращі! 


З команди цього складу залишаються


Дизайнер


Дизайнер

З іншими дівчатами ми  попрощаємось пізніше.



І запрошуємо приєднатись до нас:





А ще будуть двоє спеціально запрошених дизайнерів, які навчать вас не тільки скрапити) Але про них пізніше.

Дівчата, якщо ви згодні стати нашими дизайнерами, напишіть  пошвидше на пошту stasymarypoppins@gmail.com

понеділок, 18 лютого 2019 р.

суботу, 16 лютого 2019 р.

Натхнення до завдання "Рожевий ранок" від Олени Шинкаренко


                                                           Доброго дня, любі Росинки!

З Вами Олена Шинкаренко ( @elena_V07та моє натхнення до завдання - міні-альбом. Вже пахне весною в душі, а на думці рожевий ранок, бо саме цей колір один із моїх улюблених. Чому саме ранок, бо я люблю (особливо влітку) цей особливий стан, коли прокидаєшся під вранішнє сонечко раніше за усіх і можеш почитати книжку, помріяти, послухати улюблену музику, поставити задачі на день, а також подякувати за те, що є зараз у мене в житті).

   Продовжу свій монолог дифирамбами нашому паперу "Floral Poem", в дизайни якого я закохана з першого погляду!Яскраві кольори, метелики, квіти, що ще треба для передачі гарного настрою?! 

   Обкладинка інтерактивна, бо потягнувши за стрічку із органзи, відкривається простір для запису самих найщиріших і найважливіших рожевих побажань іменинниці).



пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Лавандовые подвески от Валерии и обзор дизайнерской посылки


Всем привет!

  Сейчас в нашем любимом блоггере тенденция делать лавандовые работы. Девочки меня заразили, и я решила непременно сделать тоже что - то лавандовое+ уже февраль, а это значит День Влюбленных = сердечки с лавандой.

  Руки у меня давно тянуться к краскам, давненько я не рисовала. Как вы поняли, я в этот раз кайфовала на 100%. Нужно чаще рисовать)) Итак, мои подвесочки:



Останній день прийому заявок в нашу Дизайн-Команду!

Привіт,  росинки! 

Ми вирішили нагадати вам, що сьогодні останній день, коли лінки для заявки в нашу ДК відкриті. 


Нагадаємо умови:

За ці півроку нашої співпраці ми чекаємо від вас:

- 2-3 роботи щомісяця;
- фото- або відео-МК щомісяця 
- гарної подачі ваших робіт, яка буде вдало показувати нашу продукцію; 
- виготовлення ваших робіт вчасно.
А ще у вас повинні бути такі риси, як креативність та відповідальність, тому що робота в нашій команді – це праця, хоч і надзвичайно цікава та творча.

Що ви отримаєте від нас:

- щомісячний сертифікат на 500 гривень на нашу продукцію;
- новинки для презентацій; 
- творчу команду та уважних кураторів;
-лояльне ставлення до особистих моментів.


Як подати заявку? 

- створити у своєму блозі, або соцмережах пост з інформацією та банером про набір до 15.02.2019 р. включно; 
- показати п’ять своїх найкращих робіт; 
- розказати трішки про себе та чому ти хочеш саме до команди ROSA TALENT
- додатися в лінки.


Не вагайтесь, приєднуйтесь до команди провідного виробника товарів для творчості в Україні!


Кожному бажаємо успіху. 
ROSA TALENT. 



четвер, 14 лютого 2019 р.

Романтичне натхнення від Запрошеного Дизайнера


Всім привіт,з вами Лєна Шилкіна, і в мене є дещо цікавеньке.

Вже сьогодні довгоочікуване 14 лютого- день закоханих :) . Свято дуже романтичне, а що саме створює цю романтику? Почуття кохання впершу чергу і незабутній спогад, а спогад в нас буде через вчинок чи подарунок. 

Чому я так говорю? Розкрию маленьку таємницю (тільки тсс...) я є одним із помічників по організації освідчень. Так-так, ми допомагаємо створити романтичну атмосферу, щоб таку подію ви точно запамятали на все життя. Так от до 14 лютого я тружусь як ельф перед новорічними святами, створюючи різний декор, в тому числі листівки в яких хлопець повідомляє свою половинку про різні сюрпризи ,які очікують її по дорозі до місця їх зустрічі.

Бараболька о любви и путешествиях во времени



Приветики, с вами Бараболька, и сегодня хочу поведать вам историю о своей любви, о любви к шерсти.

На самом деле сухое валяние как техника меня никогда не привлекала и я даже не предполагала, что однажды попробовав это занятие - так и не смогу остановится. Можете не верить, но именно так и было.
Я всегда мечтала делать красивых кукол из полимерной глины, но однажды я пришла на выставку и мне показали как это "сухое валяние". Процесс мне показался невероятным и слишком трудо-затратным для того что бы начать этим заниматься. Я четко помню как после малюсенькой овечки 1х1 см я говорила себе "нет, это точно не мой вариант, я никогда не буду этого делать". Это было в 2013 году и сегодня в 2019 это смешно)))).

Весь следующий год шерсть звала меня и показывала образы. То мишку подкинет, то зайку и я решала сдаться ей в плен)))).


Стала валять каждый раз когда того хотела душа. В 2014 я начала рассказывать людям о шерсти на маленьких мк для новичков. Кстати, можно у нас в блоге найти мои видео мк о валянии и попробовать самому ;), буду очень рада если вы это сделаете.

середу, 13 лютого 2019 р.

Рамка для фотографии от Миланы и видеообзор дизайнерской посылки


Всем привет!

У меня все еще продолжается любовная тема)) И на этот раз я сделала рамку для фото. Делается она очень просто, а выглядит мило. Так что вполне может стать презентом на день влюбленных, к примеру:



вівторок, 12 лютого 2019 р.

Мастер-класс от Катерины Супрун по созданию странички из серии "Floral Poem"


Привет всем!

Как уже хочется теплых солнечных дней! Порой неделю не появляется солнце. А когда выдается светлый день, то я в темпе фотографирую работы и снимаю для вас МК. 
Сегодня я буду вдохновлять вас на участие в нашем задании месяца "Розовое утро" нежной и светлой страничкой:


понеділок, 11 лютого 2019 р.

Підсумки Завдання січня "З любов'ю в серці"

Привіт, друзі!

Сьогодні підводимо підсумки завдання "З любов'ю в серці", але й запрошуємо приєднатись но нового - "Рожевий ранок".


Отже, красивий ТОП3 з такими різноманітними роботами, і всі про любов)

Зустрічайте нові серії дитячого дизайнерського паперу від ROSA TALENT!


Ми раді презентувати вам 2 атмосферних, яскравих серії двостороннього дизайнерського паперу ROSA TALENT - "Sweet Boy" і "Sweet Girl"! Це приємна новина насамперед для майстрів в техніках кардмейкінгу/скрапбукінгу та креативних матусь, для яких рукоділля стало улюбленим хобі і способом зробити кожне дитяче свято незабутньою подією. 

18 милих тематичних мотивів, що розділені на 2 набори, допоможуть у створенні крутих привітальних листівок та подарункових коробок для малечі, фотоальбомів з їхніми спогадами, або ж для декорування скриньок, де зберігатимуться безцінні скарби дитинства!

неділю, 10 лютого 2019 р.

Квітковий планер від Каті Баришевої



На зв'язку Катя Баришева і мій квітковий планер. 

Для мене щоденник або планувальник - це щось мотивуюче, динамічне і енергійне, але, обов'язково жіночне. Саме такі асоціації у мене виникають до набору паперу "Floral  poem".  Грайливий своїми переходами від кольору до кольору, та витончений своїми квітковими мотивами. Тому цей папір став основним у створенні планера.  


суботу, 9 лютого 2019 р.

Пасхальний декор та відеоогляд посилки від Олени Шинкаренко



                                                     Доброго дня, любі Росинки!

   З Вами я,Олена Шинкаренко ( @elena_V07), і сьогодні покажу Вам пасхальний декор для столу або вітальні/кухні тощо. Це кролики).

   Для основи я взяла дерев"яну заготовку, покрила її білим грунтом, а потім білим акрилом.А далі почала декорувати. Оскільки полюбляю вінтаж та еко-стиль, а він знову зараз в тренді, то вирішила зробити прості, але стилізовані пасхальні сувеніри.

   Спершу мені захотілося світла та білосніжності, тому на декоруванні текстурною пастою та нашими трафаретами все і скінчилося.

четвер, 7 лютого 2019 р.

Вдохновение к заданию "Розовое утро" от Валерии


Привет!

Розовый цвет - это цвет мечты, цвет детства, цвет настоящих девочек (хотя еще каких- то 100 лет, розовый цвет был только для мальчиков). Поэтому сегодняшняя моя работа о маленькой цветочной фее. 

Они жила на клумбе посреди огромного парка. Вокруг нее благоухали розы и гортензии, и дружила она исключительно с бабочками и  стрекозами. Вечерами, когда небо окрашивалось в розовый цвет от лучей заходящего солнца, она любила гулять по песчаной дорожке и мечтать о море...


середу, 6 лютого 2019 р.

Подставка для ручек от Катерины Супрун и видео обзор дизайнерской посылки


Привет всем творческим пчелкам!

Лучше раньше, чем поздно- я готовлю подарки для учителей на 8 марта. Пришла мне в голову идея задекорировать подставку для ручек. 


Мастер-класс кошелька в виде панды от Ольки Барабольки



Приветики, с вами Бараболька. 

В этом видео я хочу показать вам как замечательно можно комбинировать виды валяния для ваших интересных идей.


Делаю я это на примере кошелечка в виде пандочки). Помогала мне в этом замечательная шерсть Rossa Talent.
Основа - мокрое валяния, мордочка - сухое валяние, фемуар - пришивной.

Приятного просмотра.


понеділок, 4 лютого 2019 р.

Майстер клас з декорування чайного будиночка від Людмили Половинко


Привітики.

Сьогодні з вами я, Людмила Половинко, буду творити чайний будиночок. 

Мені завжди подобались усілякі органайзери, які не лише зручні, а й гарні і доповнюють інтер'єр в домі. Цього разу я організовую свій простір на кухні і роблю порядок з чайними пакетиками. В нас на сайті є широкий асортимент заготовок для чайного будиночка, де я вибрала дизайн, який найбільше припав мені до душі. 

Я вже наперед знала, що буду оздоблювати справжній будинок, що в нього мають бути вікна і двері. Будувати його буду з гірського каміння, а на даху постелю справжню черепицю.


неділю, 3 лютого 2019 р.

Крутий дизайнер, ми шукаємо тебе!


Доброго дня, улюблені читачі та гості блогу!

Оголошуємо набір в нашу Дизайн-Команду!

Ви всі знаєте та випробовували матеріали ROSA TALENT. А як щодо об'єднання наших скарбів з вашим талантом? 

Ми шукаємо талановитих, творчих, сміливих майстрів скрапбукіну, або декупажу, розпису та інших проявів творчості. Які проживають в Україіні, Молдові, Словаччині, Арменії та Азербайджані.  І якщо це ви, то уважно читайте нижче та приєднуйтесь до нашої команди.

 Приймайте рішення швидше, адже набір триває лише до 15 лютого!




За ці півроку нашої співпраці ми чекаємо від вас:

- 2-3 роботи щомісяця;
- фото- або відео-МК щомісяця 
- гарної подачі ваших робіт, яка буде вдало показувати нашу продукцію; 
- виготовлення ваших робіт вчасно.
А ще у вас повинні бути такі риси, як креативність та відповідальність, тому що робота в нашій команді – це праця, хоч і надзвичайно цікава та творча.

Що ви отримаєте від нас:

- щомісячний сертифікат на 500 гривень на нашу продукцію;
- новинки для презентацій; 
- творчу команду та уважних кураторів;
-лояльне ставлення до особистих моментів.


Як подати заявку? 

- створити у своєму блозі, або соцмережах пост з інформацією та банером про набір до 15.02.2019 р. включно; 
- показати п’ять своїх найкращих робіт; 
- розказати трішки про себе та чому ти хочеш саме до команди ROSA TALENT
- додатися в лінки.


Не вагайтесь, приєднуйтесь до команди провідного виробника товарів для творчості в Україні!


Кожному бажаємо успіху. 
ROSA TALENT. 


суботу, 2 лютого 2019 р.

Результати Галереї січня

Привіт, росинки!

Серед усіх робіт, що додались в лінки нашої галереї січня, сьогодні ми обираємо найкращу.


І нам до вподоби ось ця ніжна тендітна листівка від Ірини Павлик



Ірино, вітаємо та чекаємо на ваш лист на пошту stasymarypoppins@gmail.com. Приз ваш!

Творіть з нашими матеріалами та додавайтесь в лінки!

пʼятницю, 1 лютого 2019 р.


Привіт, росинки!

У нас в цьому місяці неймовірне завдання, для найромантичних робіт, для найніжніших творів, а також для яскравої творчості. Не розумієте, як це? Таке різноманіття та краса може бути об'єдана одним кольором - рожевим!


 Ми пропонуємо вам зробити будь-яку рукодільну роботу з використанням рожевого кольору (мінімум 30%, щоб його було дуже помітно).

Напишіть пост в своїх відкритих соцмережах, додайте туди наш банер, лінк на це завдання. Най робота буде новою, зробленою після 1 лютого. І залиште лінк на ваш пост тут до 28 лютого включно.

Переможець, обраний нашою ДК, отримає сертифікат на матеріали нашого бренду та запрошення стати нашим Запрошеним Дизайнером.

Протягом місяця ми з вами будемо надихатись роботами дизайнерів, і першою буде Мілана.


Привет, Росинки!

Сегодня я, Милана, торжественно открываю новое задание месяца в нашем блоге! ))
"Розовое утро"... Такое нежное и романтическое название. И в то же время так много всего можно придумать.
А мне давно хотелось опробовать заготовку для блокнота от ROSA TALENT. Так у меня получился розовый блокнот))