Пошук по блогу

четвер, 3 січня 2019 р.

Завдання січня "З любов'ю в серці"

Доброго дня, росинки!
До вашої уваги завдання січня.


Ми вважаємо, що це найлегше завдання року. Атже ми приймаємо будь-яку творчу роботу. Вам треба лише написати в вашому тексті, чому ця робота асоцюється у вас з нашою темою. Можливо, це буде листівка для любої мами? Чи подарунок на 14 лютого для чоловіка? а може, сторіночка з фото донечки, а там великими літерами "Я тебе люблю!"?

Напишіть пост в своїх відкритих соцмережах, додайте туди наш банер, лінк на це завдання. Най робота буде нової, зробленою після 3 січня. І залиште лінк на ваш пост тут до 1 лютого включно.

Переможець, обраний нашою ДК, отримає сертифікат на матеріали нашого бренду та запрошення стати нашим Запрошеним Дизайнером.

Протягом місяця будемо надихатись роботами дизайнерів, і першою буде Валерія.

 Добрый день, дорогие росинки!

Вроде бы только недавно прошел один праздник, а уже пора готовится к следующему. День Святого Валентина - еще один замечательный повод признаться в любви не только любимой половинке, но и всем близким людям.
Я решила для нас с мужем приготовить романтический ужин, вот так банально, но это все здорово. Благодаря этому заданию я сделала гирлянду и открытку, поэтому начало положено.




Когда я сделала вырубку в виде листиков  и цветов из нашей бумаги, то сильно удивилась. Было ощущение, что все сделано из кожи.


На открытке сделала небольшой набрызг, чтобы ввести дополнительный цвет и немного оживить гамму.


 Всем приятного творчества вместе с Rosa Talant))



An InLinkz Link-up

Линки для участников:

Немає коментарів:

Дописати коментар