Пошук по блогу

понеділок, 13 березня 2017 р.

Квітковий МК від Анастасії Любарської.

Доброго дня, росинки!
Сьогодні я, Анастасія Любарська, розкажу і покажу вам, як я зробила веселу та трішки романтичну скрап-сторінку з моїм малюком.
Ось така вона вийшла в мене цікава та незвична, як на мене) 
Хтось подумає, який зв'язок між такою смішною фотографією та квітами, ще й слова такі романтичні... А я вам так скажу - кожного разу, дивлячись на свою дитину, я промовляю подумки саме ці слова: я люблю тебе та щастя поруч. А ще я дуже мріяла про дитину і в 33 роки тільки вона в мене з'явилась... Тобто я хотіла сказати цією сторінкою, що щастя дійсно поруч, в саме таких моментах - спокій, дитина відпочиває, свій будинок, усі здорові... Згодні?

А починалось усе ось так. Спочатку обрала фото (і воно було геть іншим!), під нього підібрала листи з різних колекцій ТМ ROSA TALENT, дістала весь свій декор відповідних кольорів.
  

Коли зупинилась на двох головних листах скраппаперу, зрозуміла, що фото зміню.

Починаємо.
Рвемо лист в клітинку на нерівні полоси.Слідкуйте, щоб рух напрямку розривів зберігався. Приклеюємо на основний лист, але тільки з середини шматків. Тому що потім ще під ці шматки будем підсовувати папір тіш'ю. Я підібрала кольори, що збігаються з кольорами на фото. Тіш'ю - надзвичайний матеріал - його можна складати, жмакати, розправляти. Від усього цього виходять гарні заломи та складки.


Трішки штампуємо наш фон.

Робимо головний декор сторінки. Штампуємо на скрап-папері та папері тіш'ю квіточки та листочки та вирізаємо. З тіш'ю трішки важкувато вирізати, але можливо.
Прикладаємо фото і починаємо думати, як буде виглядати напрямок декору. Перший варінт. Не те! Бачите, загальний напрямок ліній сторінки у нас вверх, а декор "падає" вниз?
Другий варіант. Вже краще, але низ мене не влаштовує.
Третій варіант. І це по сприйняттю найкращий варіант, будемо використовувати його.
Приклеюємо наші квіточки та листочки, вже розкладаючи правильно та акуратно. Додаємо гудзиків відповідних кольорів.
Подивилась-подивилась та вирішила, що об'єму не достатньо)) Отже, додаємо квіти, трішки стрічки. Останнім прикріплюємо написи та бризкаємо синім спреєм на усю сторінку.

Скрап-сторінка з чудовою згадкою готова.





Дякую за увагу та най мир буде в вашому домі!

4 коментарі: