Пошук по блогу

вівторок, 3 липня 2018 р.

Ніжний записник від Каті Баришевої

Привіт, росинки! 
Сьогодні завітала до вас із романтичним записником, який буде подарований для ніжної і тендітної дівчини. Це ідеальне поєднання паперу, тканини і мережива! А кавові сторінки додають особливого шарму та аромату цій роботі.
Для декору обкладинки використала висічки з листа для вирізання зі скраппаперу "Floral Poem" та фонововий чіпборд "Абстракція".


Додала мережива, бульйонок, бусін та шнурів для акцентів. Взагалі люблю деталізувати і додавати невеликі елементи в роботу. Так композиція стає більш продуманою.


За допомогою акрилової фарби для декору "Рожевий кантрі" під номером 52 додала клякс і потертостей на папір, тканину. Розкажіть, а ви любите елемент "неакуратності" в роботі, які можна додати за допомогою фарб?


Серединка записника дуже ароматна. Зістарені в каві сторінки додають особливого шарму цій роботі, роблять її душевною і уютною.


Для форзаців використала дизайнерські листи з набору "Мереживо". Вважаю, що цей папір універсальний і він повинен бути в скарбничці скрапмайстрині, адже підходить як для листівок та коробочок, так і для блокнотиків.


Сподіваюсь, вам сподобався мій кавовий записник і я надихнула вас на романтичний настрій. До нових творінь і до зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар