Пошук по блогу

пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

Завдання вересня ОЕ ФАРБА.

Привіт друзі.
Як ваше перше вересня? Перший день осені це завжди вже злегка прохолодно на душі і природа як справжній митець перефарбовує світ у помаранчеві барви. Під ноги стелиться багряний килим, а дерева перетворюються у чудові фотозони і просто милують око. Ми вирішили не відставати від природи і пропонуємо вам меганатхненне завдання. Матеріал без якого не обходиться майже жодна робота декоратора і скрапера. Тому очікуємо на велику кількість ваших робіт.
 Її величність ФАРБА! всім нам добре знайома і любима. Але фарби від ROSA TALENT - це не просто баночка з кольоровим вмістом пігменту, це ретельно розроблена рецептура, що дозволяє нашій акриловій фарбі мати рівномірне та легке нанесення без додаткової фіксації лаком. Після висихання фарби набувають матового та ніжно оксамитового вигляду.
А натхнення для вас підготувала наша дизайнер Анастасія Любарська.



Привіт!
Я, Анастасія Любарська (Harmony), дуже рада надихати вас сьогодні на участь в нашому новому завданні!

Я задекорувала нашу заготівлю для годинника, і в мене вийшла ось така чудова ніжна річ.
Така поверхня робилась за допомогою свічного воску та наших новеньких пастельних фарбочок. Палітра їх надзвиичайна - такі ніжні, матові, "припудрені" відтінки!


Через наші трфарети нанесла кракелюрну пасту - зараз я в неї просто закохана.

І зробила букетики для прикраси за допомогою квітів та фонового чіпборду ТМ ROSA TALENT - все ж таки це шеббі, без квітів ніяк)


Дякую за вашу увагу та най мир буде у вашому домі!
An InLinkz Link-up

 По закінченню завдання наша ДК обере ТОП 3 та Запрошеного дизайнера, який отримає сертифікат на суму  250грн і Рендом також зробить свій вибір і розіграє смачний приз.
Бажаємо вам натхнення та чекаємо на ваші роботи до 30.09.17р.

3 коментарі: