Пошук по блогу

пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Тревел бук від Каті Баришевої

Привіт, росинки! 
На зв'язку Катя Баришева і мій травелбук. Літо пора відпусток і подорожей. Ви вже спланували мандрівку? Якщо ні, сподаваюсь мій тревелбук надихне вас зробити це найближчим часом. Ви тільки уявіть скільки усього незвіданого на цій планеті. Навіть там, де вже був, можна відкривати все нові, вражаючі місця. А в рідному місці - скільки усього незвіданого! Це безкінечна мандрівка.


Отож вибирайся з домівки і вперед до пригод! Травелбук тільки не забути.


Свій тревелбук я зробила в мякій обгортці і закривається він на резинку. В середині кільцевий механізм, тобто всі сторінки і розділи можна міняти місцями, або додавати нові листки.


В основу взяла папір, чіпборд і висічки з колекції „Make your journey“. Сторінки тонувала та декорувала за допомогою акрилових фарб в кольорі "Капучіно" 18 і "Коричневий темний" 16 та трафаретів "Орнаменти".


В тревелбук вміститься не менше 20 фото. Є 7 кишеньок для квитків та інших пам'ятних дрібничок, в тому числі з прозорими віконцями. Додала 2 великих конверти для карти наприклад, або листівок з подорожі.



Крафтові вставки відокремлюють розділи з тонованих в каві сторінок для записів. Таких ароматних листочків поставила 30 сторінок (60листків).









Сподіваюся вам сподобався мій тревелбук і ви вже збираєтеся у відпустку. Чудових канікул і до зустрічі!




Немає коментарів:

Дописати коментар