Пошук по блогу

пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

Новинка: Металіки та перламутрові кольори фарб по тканині ROSA TALENT!



Представляємо блискучу новинку – акрилові фарби з металічним та перламутровим ефектом ROSA TALENT для розпису тканин! Блиск та сяйво нового акрилу для тканин додадуть виробам особливого шарму, розкоші, святковості. Такі відтінки акрилових фарб стануть у нагоді для розпису сумок ручної роботи, одягу, новорічних та карнавальних костюмів та особливо вигідно виглядають на темних тканинах.

Доступно 5 найпопулярніших кольорів в об’ємі 20 мл:



·         Золото




         Античне золото



        Срібло


         Бронза



         Білий перламутр


Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT на водній основі ідеальні для розпису світлих та темних тканин різного складу, в тому числі шкіри і замші. Вони еластичні після висихання та надмірно не потовщують тканину. За рахунок високого вмісту пігменту, фарби мають насичені та яскраві кольори, які добре змішуються між собою, утворюючи нові бажані відтінки. Завдяки однорідній консистенції фарби рівномірно лягають на тканину та не розтікаються, тому їх зручно наносити через трафарет.

Основні характеристики:

• 5 металічних та перламутрових кольорів в баночках по 20 мл

• Високопокривні - підходять для розпису світлих і темних тканин

• Однаково добре наносяться і лягають на натуральні та синтетичні тканини

• Фарби витримують ручне та машинне прання у відповідному режимі

Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT є високопокривними, за рахунок цього будь-який колір виглядає насиченим, як на світлій, так і на темній тканині. Якщо потрібно досягти ефекту «прозорості» фарбу потрібно розвести водою.

Створюйте неймовірні новорічні образи та святковий настрій разом з ROSA TALENT!

Немає коментарів:

Дописати коментар