Пошук по блогу

суботу, 13 січня 2018 р.

Натхнення від запрошеного дизайнера Олени Шинкаренко.

Доброго дня , любі росинки!
Сьогодні старий  Новий рік, тож продовжуємо готувати подарунки! Пропоную Вам зробити ось таку  казкову коробульку, в яку можна помістити цукерки або домашнє запашне печиво, якщо полюбляєте самі готувати). 
















Також можна покласти декілька ялинкових прикрас, які ви зробите власноруч , використавши чудові заготовки для декорування ( в моєму випадку сніжинки), або ж ювелірну прикрасу, котра може стати освідченням у коханні!
Для коробочки я використала короб, який покрила грунтом та білою акриловою фарбою. По всіх швах та кутах пройшлась шоколадним акрилом.Фарби матові, тому дуже гарно відтворюють вінтажний стиль, котрий я так люблю). 
   На кришці помістила заготовку із фанери - сніжинку, а також вірізала пару фішок з новорічного паперу із колекції"New Year's magic".
До речі, тег для підпису та будиночок на одній із сторін коробочки також вирізаний з того самого аркушу. Взагалі, дуже сподобались листи паперу, отримала задоволення від застосування його у різних роботах. 
Тож бажаю Вам та Вашим родинам веселих гарних свят , а у наступному році миру, злагоди, здоров"я та любові! Такі прості , але такі важливі істини. І нехай Ваші мрії будуть казковими та збуваються ! Сподіваюся, що натхнення Вас буде переповнювати, а продукція ТМ"ROSA TALENT" надихає на експерименти та створення шедеврів!

Немає коментарів:

Дописати коментар