Пошук по блогу

пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Завдання березня "Весняний подих"

Привіт, росинки!

Ну що, з новими силами в нову весну?
А ми зі свого боку надихнемо вас новим завданням та неймовірним натхненням від нової дизайнкоманди. В цьому місяці зовсім не неочікувано, але, впевнені, дуже "в тему", будемо творити з вами щось свіже, легке, весняне.


Ми пропонуємо вам зробити будь-яку рукодільну роботу (не лише скрапбукінг) з ОЕ зелений колір та квіти.

Зеленого має бути не менше 30%, а квіти в будь-якій кількості та будь-якому вигляді.



Напишіть пост в своїх відкритих соцмережах, додайте туди наш банер, лінк на це завдання. Най робота буде новою, зробленою після 1 лютого. І залиште лінк на ваш пост тут до 31 березня включно.

Переможець, обраний нашою ДК, отримає сертифікат на матеріали нашого бренду та запрошення стати нашим Запрошеним Дизайнером.

Приз по Україні їде за наш рахунок, заа межі - за рахунок переможця.

Протягом місяця ми з вами будемо надихатись роботами дизайнерів, і першою буде Людмила.



Привітики.

Сьогодні з вами я, Людмила Половинко підготувала натхнення до нашого першого весняного завдання. Останніми днями зима знову взяла панування у природі у свої холодні руки, але маю надію, що ми своїми світлими і сонячними роботами прикличемо теплу весну.

Сьогодні у мене два конверти з одної колекції паперу, яка є моєю найулюбленішою квітковою колекцією у ROSA TALENT.



Для одного конверту я зелений колір взяла у фон, а для іншого - для акцентів.
Тепер ще покажу детальніше кожен конверт.
До паперової композиції додала мереживо, відштамповані на кальці квіти, чіпборд,  вирубні  та гіпсові елементи.


В скрапбукінгу мій найулюбленіший матеріал - це, однозначно, папір. Без нього я не уявляю своєї жодної листівки чи альбому. В роботі для декору завжди використовую усі вирізалки, які є в колекції,  а колекції від  ROSA TALENT багаті на елементи для вирізання.



І наступний конверт з зеленими акцентами. З паперу я вирізала гортензії, якими у прикрасила свій конверт, додала зеленої рамки і зелених паєток.


Цей мереживний чіпик - колібрі полонив моє серце. Для його міцності і надійності я його зверху покрила матовим клей-лаком для декупажу.


До речі, увесь топінг я також клею на матовий клей-лак для декупажу. Жодних слідів та тримається все ідеально. Рекомендую вам звернути на нього увагу.


У серединки квітів я приклеїла стрази, які також можна знайти у нас в магазині. Усі посилання ви знайдете внизу під постом.


І зворотня сторона моїх конвертів.



Натхнення вам і весни у серці!
З вами була,  Людмила Половинко.

Немає коментарів:

Дописати коментар