Пошук по блогу

суботу, 30 червня 2018 р.

Тревел коробочка або фотобокс від Каті Баришевої

Привіт, росинки! На зв'язку Катя Баришева і в підтримку тревелської теми - мій тревел бокс. Така шкатулка дуже згодиться, якщо ви ще не вирішили як оформлятимете свій тревел бук, або його у вас ще нема чи не знаєте, як зберігати невеликі пам'ятні речі з мандрівки. Або листівки, фото, дрібнички,які не вмістилися в записник чи альбом, можна скласти в таку коробочку . В основі мого боксу дерев'янна шкатулка (розміром 17х21 см і товщиною стінок 1 см), в такій спогади з мандрівки збережуться надійно.



Верх коробочки задекорувала папером із колекції „Make your journey“, краї обробила акриловими фарбоми "Капучіно" під номером 18 і "Темний коричневий" 16. Також нанесла візерунки за допомогою трафаретів.


В декоруванні кришки бокса мені допомогли висічки, вирізки та чіпборд з колекції „Make your journey“. Краї композиції тонувала за допомогою згаданих вище фарб, ними ж наносила клякси та краплини.


Додала акценти в композицію - скрепку, епоксидні краплі, вощені шнурівки і бульйонки.


Оскільки шкатулка дерев'янна і приємно пахне натуральним матеріалом, в середині вирішила не фарбувати. Тепер всі речі, що зберігатимуться в боксі будуть мати аромат лісу.



Сподіваюся вам сподобавася мій тревел бокс і ви по-іншому гляните на зберігання дрібничок з подорожей. Приємних відпусток! До зустрічі.

1 коментар: