Пошук по блогу

пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

М'ятна кулінарочка від Каті Баришевої


Привіт, росинки! 
Сьогодні до вас (як і обіцяла в пості про кулінарну коробочку) з кулінарною книгою з колекції матеріалів „Recipe book“. Творила з задоволенням! Робота вийшла в бірюзових, коричневих та чорних тонах. Приглушені кольори не відібрали у книги жіночності. Квіти і мереживо завжди асоціюються у мене з романтичністю в ніжністю. Хоча, здавалося б, такі темні мотиви не можуть передавати тендітність. 


 Папір із красивої колекції, чіпборд і квіти - ось основні елементи обкладинки. Ви тільки погляньте на ці баночки і пляшечки, - в них не можна не закохатися!



 Блок із сторінок зшивала вручну. Листочки обрала сірого, чорного, білого та оливково-жовтого кольору.
Книгу поділила на пять основних розділів: закуски, супи, другі страви, десерти, консервації. Саме такі розділи, за моїм спостереженням, є найбільш універсальні, їх найчастіше просять поставити мої замовниці в свої кулінарки.



 Для декору розділів для фону використала трафарет зі столовими приборами та акрилову бірюбзову фарбу. Згодився бинт як підложка в слої.


 Усі висічки підготовлені завчасно з листа для вирізання. В нагоді стали також ажурні серветки.


 До кожного розділу додала шматок бавовняної стрічки, яка виступає з блокноту і слугує додатковою закладкою. Таким чином кожен розділ легко знайти і розгорнути.


 Тематична підвіска-чайничок на закладці-шнурівці.


 Колекція скрапматеріалів „Recipe book“ дуже надихаюча. Творити з нею просто і легко, адже всі елементи гармонійно доповнюють одне-одного, створення композицій - це неймовірне задоволення. Я не можу натішитись. Кажуть "кожна жаба своє болото хвалить", але знаю, що кажу, бо перепробувала чимало паперу з кулінарною тематикою. І з цим легко працювати. А головне, кольорова гама підходить для робіт, які можуть бути створені як для юної дівчини так і для старшої жінки.


 Сподіваюся, моя кулінарна книга надихнула вас на створення скрапових та кулінарних шедеврів. Бон апетіт! Бон скрап!






Немає коментарів:

Дописати коментар