Пошук по блогу

четвер, 30 серпня 2018 р.

Знайомство з дизайн-командою


Привіт, росинки!

Сьогодні ви познайомитеся трішки ближче з нашою новою командою. Дуже сподіваємось, що ви в такому ж захваті від робот дівчат, як і ми самі)


Отже, зустрічаємо!

Людмила Половинко 



  Привіт, мене звати Люда, я з мальовничого та древнього міста Львів. З коханим чоловіком виховую двох діток: лапочку дочку і бешкетника синочка.
Я люблю займатися різним рукоділлям: вишиваю, в'яжу, а останнім часом активно скраплю. 

Два роки в мене ні одного дня без скрапу, і я вже не уявляю свого життя без нового захоплення. Я особливо люблю класичний паперовий скрапбукінг, люблю створювати багатодетальні та багатошарові композиції. Наступних півроку я буду творити для вашого натхнення!









Привет из солнечной Одессы! Мои любимые техники-это скрапбукинг и  mixed media. Обожаю экспериментировать с красками и создавать из бумаги нежные работы. Счастлива вдохновлять вас следующие пол года!








Декілька слів про себе: живу у прекрасному древньому місті Чернігові, дуже люблю життя, свою родину, діточок,творчість у всіх її проявах, а також обожнюю природу (море та літо - то моє все). Радію та дякую Богу за цікавих позитивних людей, що трапляються на моєму шляху, за  вдячних кліентів, за можливість займатись тим, до чого прагне душа і спонукає серце. Мене надихає природа, нові матеріали, складні креативні замовлення та щоразу розвиток у новій команді.

Сподіваюсь, що у моїх роботах ви знайдете  щось нове для себе, а також завжди буду рада новим знаоймим).Миру та щастя , наші любі читачі!
Декілька моїх робіт з ТМ "ROSA TALENT" 
Новорічна коробулька для солодощів, або ж прикрас на ялинку:


 Новорічні листівки :

Дуже символічно, але на початку моєї творчості в скрапі  (біля 5 років тому), я починала робити листівки саме з заготовками від ROSA.Їх дуже багато, а тому покажу  простенькі запрошення, які також виготовлені за допомогою заготовок для листівок. Це маст хев для тих, кому потрібно швидко виготовити великим тиражем листівки, або ж запрошення як на весілля, так і на ДН.





Добрый день) 
Мой путь в скрапе начался около полутора лет назад. И буквально полгода прошло, как я открыла для себя дизайн-команды и челлендж-блоги. Поэтому мне безумно приятно стать частью такой крутой команды!
Что я могу сказать про себя? По профессии я компьютерщик, по роду деятельности сейчас - мама двоих мальчишек, а по призванию - творческий человек ) А поскольку вторые два пункта друг другу не мешают, то я их очень удачно совмещаю ;)
За недолгое время, которое я в скрапбукинге, у меня пока нет обширного "послужного списка", но все же я хочу показать несколько фото своих работ из материалов ТМ Rosa Talent:









Привет! Очень рада оказаться в такой креативной команде. Свой творческий путь я начала с декупажа, а затем мне очень понравился скрапбукинг. Поработав несколько лет с бумагой, руки сами стали тянуться к краскам, и вот я вернулась к декупажу, но сейчас в более расширенном виде и с применением других техник. Теперь декораторство стало неотъемлемой частью моей жизни и я с удовольствием делаю как Home-decor, так и объекты  декора фотозон для съемок и мероприятий.









Привет, я Олька-Бараболька, и я верю в сказки. Нахожусь постоянном поиске добра в этом мире. Очень люблю создавать игрушки, чтобы было больше счастья тем, кто их получает и тем, кто их делает. Вот уже 5 лет регулярно занимаюсь сухим валянием и рассказываю о нем людям. Очень хочу, чтобы еще больше людей смогли реализовать свой творческий потенциал. И вот я здесь. На ближайшие полгода буду вас вдохновлять валять и показывать разные процессы изготовления прелестных шерстяных штук. Всех люблю, ваша Бараболька😊.













Катя Баришева



Привіт, сонечки! Щаслива знову опинитися в дружній дизайнерській команді. Для мене скрапбукінг - це справа мого життя! Без перебільшень. Думаю, що краса врятує світ і відчуваю, що творячи свої роботи, роблю життя красивішим. Я рада, що можу ділитися своїми ідеями з вами. Для мене це велика честь. Робота в дизайнерській команді для мене нова сходинка в пізнанні можливостей матеріалів. Це час експериментів і відкриттів. І я, як мала дитина в передчутті свята, готова до нових проектів і завдань. До зустрічі в блозі!









Я шалено щаслива продовжити співпрацю з найбільш відомим українським виробником матеріалів для творчості. Сподіваюся у новому сезоні ще яскравіше відкритивати для вас переваги та красу цих матеріалів.






і ваш адміністратор



Привіт, друзі! Дуже приємно знову бути в команді ROSA TALENT, хоч і адміністратором) Я в скрапбукінгу вже майже чотири роки (не може бути!), і усе моя життя пов'язано з цим дивовижним хоббі - це і моя робота і мій відпочинок. 


Ми підготували для вас безліч цікавого та красивого, обов'язково залишайтесь з нами та приєднуйтесь до нашого Інстаграм.




11 коментарів:

  1. ураааа! успехов нам и море вдохновения!

    ВідповістиВидалити
  2. Людочко, вітаю!! Натхнення усій команді і нам, читачам, разом з вами ♥

    ВідповістиВидалити
  3. Очень интересная и креативная собралась команда дизайнеров!!! Будем ждать чудесного вдохновения!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Ура, девчонки! С началом нового сезона ))

    ВідповістиВидалити
  5. Прекрасная команда! Поздравляю с началом)

    ВідповістиВидалити
  6. Вітаю новеньку ДК! Бажаю усім багато-багато натхнення та цікавих креативних ідей.

    ВідповістиВидалити
  7. Поздравляю новую чудесную команду!! Лера, очень рада тебя видеть в ней ;))

    ВідповістиВидалити
  8. Дівчата вітання вам усім! Дуже раді що ви з нами! Як же хочеться вже переглянути нові роботи), з нетерпінням чекаємо! Натхнення усім та море творчості)!

    ВідповістиВидалити
  9. Вітаю усіх дівчат з початком нового сезону! Натхнення та креативу!

    ВідповістиВидалити