Пошук по блогу

неділю, 29 липня 2018 р.

Фотоальбом "Beauty" від Каті Баришевої


Привіт, росинки! На зв'язку Катя Баришева і мій соковитий та літній фотоальбом "Beauty" з колекції скрапматеріалів "Floral Poem". Такий альбом згодиться для світлин з тематичної фотосесії або красиво зберігатиме фотографії з романтичної відпустки. 


 На створення цього альбому мене надихнув квітковий папір "Floral Poem". В тендемі з чіпбордом та трафаретними малюнками з'явилася  ця особлива робота. З одного боку -  квіти і рослинні елементи - це завжди ніжно і романтично, а з іншого - насичені кольори додають динаміки.





 В основу альбому я взяла міцний прошитий перепліт, який витримає все навантаження декору і фотокарток та буде довговічним.


 З колекції паперу "Floral Poem" обрала листи рожево-фіолетового, зеленого та жовтого кольорів. Такі відтінки гармонійно поєднуються і роблять роботу цікавою. З листа для вирізання підготувала вичічки.



На усі фони, та частково на  підложки під фото я нанесла за допомогою трафаретів та акрилової фарби візерунки. Щоб отримати ніжний фіолетовий колір змішала Рожевий кантрі під номером 52 та Блакитний пудровий 44. Ви ж можете просто придбати відразу необхідний колір.


В декорі використала мереживо, висічки, шнурівки, акрилові фігурки, квіти, бісер та бульйонки. І звісно чіпборд з набору "Абстракція", "Мереживо" та "Floral Poem". 



Альбом на чотири розвороти розрахований на більш як 40 фотографі. Усі відкриваючі елементи закриваються з допомогою магнітів.


Дуже подобаються ці троянди. Вони як яскрава пляма в альбомі, додають родзинку. На малюнок можна прікріпити фото або залишити як картинку в альбомі.


Сподіваюся вам сподобався мій фотоальбом. У коментарях напишіть, яке загальне враження від такого поєднання паперу в роботі?
До зустрічі! І до нових надихаючих робіт.





Немає коментарів:

Дописати коментар