Пошук по блогу

понеділок, 30 липня 2018 р.

Майстер-клас яскравої листівки від Каті Баришевої


Усім привіт! На зв'язку Катя Баришева і сьогодні я покажу як народжувалась яскрава та енергійна листівка. Сподіваюся надихну вас на створення подібної ;).
Використала насичені синьо-фіолетові та чорні елементи, але від цього листівка не перестала бути романтичною. В основу скрапроботи взяла фонові листи та висічки з колекції паперу "Floral Poem" і, звісно, чіпборд.



Використала фоновий трафарет "Floral Poem" в поєднанні з акроловою фарбою ніжного блакитного кольору під номером 44.  Фарбу завжди наношу жорсткою синтетичною кистю. 


До речі, трафарети легко очищуються відрузу після роботи за допомогою вологої серветки. І вуаля - вони як нові.


Під висічку підклеїла шматок пивного картону. Повторюю цей крок кілька разів, щоб досягнути ефекту об'ємності в роботі.



Приклеїла трохи мережива. Куди ж без нього? Мереживо додає листівці легкості і невагомості, навіть, якщо використані важкі і насичені кольори.




Один з улюблених елементів у скрапроботах - це квіти. Обожнюю як об'ємні так і плоскі квіти. Ви тільки погляньте як змінюється робота і заграє по-новому.



Бульйонки, бусіни та клякси - останній етап декорування. І він дуже важливий, як завершальні мазки художника по холсту. Це як підсумовування усієї скрапроботи, і без цього ніяк. Згідні?

Клеємо декоровану частину листівки на заготовку з чорного паперу.


Листівка готова! Лишилось додати приємні слова білою ручкою на розвороті і можна дарувати. Така листівка з легкістю доповнить будь-який подарунок і красиво розповість про почуття важливій людині.
Дякую, що творили разом зі мною. До зустрічі!










Немає коментарів:

Дописати коментар