Пошук по блогу

вівторок, 18 грудня 2018 р.

Стильнючий альбом-тревел від Запрошеного Дизайнера грудня Маріанни

Привіт, Росинки!

З вами запрошений дизайнер грудня місяця - Сусляк Маріанна! За вікном замело все снігом, всі в очікуванні свят та пошуку подарунків, в оселях відчувається аромат мандаринок та кориці! Затишно та тепло! 

Саме час діставати свої літні яскраві фото спогади, дрібнички привезені з мандрівок, листівки… та гарно оформлювати ваші історію в душевні альбомчики!

Саме для цього нам чудово підійде колекція «Make your journey», яка вже встигла мені полюбитись та стати моїм фаворитом, крафтовий папір та пара джинсів (думаю вони у всіх знайдуться)). Включаємо фантазію та творемо)


Ця колекція легко комбінується між собою, доповнюється чіпбордами, які додають цікавинку самій роботі, яскрава та динамічна! І головне - дозволяє створити повноцінний «Travelbook»! Розглядаємось що з цього вийшло та насолоджуємось).
















Вам обов’язково вдасться по особливому зберігти свої спогади, адже з такою колекцією стає все можливо! Творчого натхнення вам, а я йду вклеювати фото додавати написи, де тальки з подорожей в свій новенький тревелбук!



Немає коментарів:

Дописати коментар