Пошук по блогу

понеділок, 2 березня 2020 р.

Завдання місяця "Весняні традиції". Натхнення від Ліни BoLinka


Привіт, росинки!

Нарешті! Ми дочекались її - весни! І вже незабаром весняні свята, тому пропонуємо до вашої уваги нове завдання, присвячене саме весняним традиціям. 



Зробіть будь-яку творчу роботу, присвячену весняним традиціям. Можливо, це Пасха, а може, прийшов час саджати квіти?

Напишіть пост в своїх відкритих соцмережах, додайте туди наш банер, лінк на це завдання. Най робота буде новою, зробленою після 1 лютого. І залиште лінк на ваш пост тут до 31 березня включно.


Переможець, обраний нашою ДК, отримає сертифікат в 250 гривень на матеріали нашого бренду та запрошення стати нашим Запрошеним Дизайнером.


Приз по Україні їде за наш рахунок, за межі - за рахунок переможця.


Чекаємо на ваші роботи, а дизайнери вже починають творити  та надихати вас.
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter



Всім привіт!
Я, Ліна Bolinka, підготувала для вас весняне та пасхальне натхнення до нашого завдання! Це милі зайчики, що на галявинці ловлять метеликів) І вся ця історія міститься в яєчку, що символізує пробудження та життя. Скоро, зовсім скоро все розквітне, оживе та будемо святкувати світле свято Воскресіння! А ця мила композиція додасть атмосфери та святкового настрою)

Тож, опишу трошки процесу) Заготовочку 3D я зібрала та склеїла деталі між собою. Далі гарненько прогрунтувала її білим грунтом. Коли грунт підсох, я розписала заготовочку акриловими фарбами . Після закінчення розпису, я додала бризок та покрила її декількома шарами клею-лаку для декупажу.

А тепер запрошую детальніше подивитися, що в мене вийшло:








Всім бажаю весняного настрою та гарних приготувань до свят!
До нових зустрічей!



You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Немає коментарів:

Дописати коментар