Пошук по блогу

четвер, 1 серпня 2019 р.

Завдання серпня "Чайна церемонія"



Привіт, росинки!

Останній місяць літа, ви уявляєте? Хто ще не набавився в морі, хто ще не засмаг та не встиг відпочити? Швиденько відкладайте справи та ловіть останній місяць. 

А ми вас запрошуємо прийняти участь в нашому завданні серпня "Чайна церемонія". Приймаємо роботи в будь-якій техниці, виконані по темі чаю, кавування, посуду та напоїв. 



Напишіть пост в своїх відкритих соцмережах, додайте туди наш банер, лінк на це завдання. Най робота буде новою, зробленою після 1 липня. І залиште лінк на ваш пост тут до 31 серпня включно.


Переможець, обраний нашою ДК, отримає сертифікат в 250 гривень на матеріали нашого бренду та запрошення стати нашим Запрошеним Дизайнером.


Приз по Україні їде за наш рахунок, за межі - за рахунок переможця.

І зустрічайте перше натхнення від наших дизайнерів.



Привет, росинки!
Сегодня с вами Таня Якубова.

Хочу показать вам конверт на холодильник к нашему заданию месяца "Чайная церемония"



У меня часто собираются небольшие листики с записями, а вот организовать их в какое-то место у меня не получалось. И мне пришла идея сделать вот такой конверт.




Для декора я использовала вырезаные элементы со скрапбумаги и разукрасила их акварельными красками от ROSA TALENT.

 



У меня получился ароматный черный чай с лимоном, который я подам с апельсиновым джемом) А какие вкусные  ягодные пироги и маффины, круассаны с молочным шоколадом ). Уууу!!! Пальчики оближешь;) И всю картину завершат нежные нотки мяты. 




Ну что захотелось устроить чайную церемонию?! Тогда готовьте себе чай и приступайте к готовке такого же аппетитного проекта к нашему заданию. Победителя ждет очень вкусный подарок.


Желаю всем неисчерпаемого вдохновения!
С вами была Таня Якубова.
До скорых встреч!




You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

1 коментар:

  1. Добрый день! Девчонки, почему то не могу добавиться в линки. Примите пожалуйста мою работу: https://skrapgnezdyshko.blogspot.com/2019/08/blog-post.html

    ВідповістиВидалити