Пошук по блогу

суботу, 9 лютого 2019 р.

Пасхальний декор та відеоогляд посилки від Олени Шинкаренко



                                                     Доброго дня, любі Росинки!

   З Вами я,Олена Шинкаренко ( @elena_V07), і сьогодні покажу Вам пасхальний декор для столу або вітальні/кухні тощо. Це кролики).

   Для основи я взяла дерев"яну заготовку, покрила її білим грунтом, а потім білим акрилом.А далі почала декорувати. Оскільки полюбляю вінтаж та еко-стиль, а він знову зараз в тренді, то вирішила зробити прості, але стилізовані пасхальні сувеніри.

   Спершу мені захотілося світла та білосніжності, тому на декоруванні текстурною пастою та нашими трафаретами все і скінчилося.



Було по - всякому: із дзвіночком та шпагатом, фотосесія із рафією і чіпбордом(див.вище)                                








Але натхнення не зупинялося і бажало того самого ...пасти для пристарювання - у даному випадку античне "золото" та "умбра"))). Закохана в них з першого погляду! Поєднання двох трафаретів на одній поверхні дало можливість зробити цікавий малюнок - ці бульбашки просто мене надихають зробити комплект для цих красенів).



А тепер запрошую переглянути мою дизайнерську посилку за лютий.До речі, залишайте свої заявки у ДК- це дуже цікавий досвід та підвищення майстерності, а скільки цікавих матеріалів....ммм!








Усім миру, любові та натхнення! Побільше створюйте краси для себе - це надихає, заряджає енергією та створює затишок у Вашій оселі.



Немає коментарів:

Дописати коментар