Пошук по блогу

понеділок, 16 вересня 2019 р.

Новинка: Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT в новому об’ємі - 80мл!



Найпопулярніші кольори акрилових фарб по тканині ROSA TALENT відтепер представлені у збільшеному об’ємі 80 мл!
Це дуже зручно для професійних декораторів, які розписують речі великого розміру, працюють в студіях, а також вигідно в порівняні з покупкою фарби меншого об’єму.

Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT на водній основі ідеальні для розпису світлих та темних тканин різного складу, в тому числі шкіри і замші. Вони еластичні після висихання та надмірно не потовщують тканину. Яскраві та насичені кольори фарб добре змішуються між собою, утворюючи нові бажані відтінки. Завдяки однорідній консистенції фарби рівномірно лягають на тканину та не розтікаються, тому їх зручно наносити через трафарет.

Основні характеристики:



• 5 базових яскравих та стійких кольорів в баночках по 80мл;

• Високопокривні - підходять для розпису світлих і темних тканин;

• Однаково добре наносяться і лягають на натуральні та синтетичні тканини;

• Фарба витримує ручне та машинне прання у відповідному режимі.

Акрилові фарби по тканині ROSA TALENT є високопокривними, за рахунок цього будь-який колір виглядає насиченим, як на світлій, так і на темній тканині. Якщо потрібно досягти ефекту «прозорості» фарбу потрібно розвести водою.






Рекомендації по використанню:

Ретельно перемішану фарбу нанесіть на суху та чисту тканину, попередньо підклавши під неї плівку. Після висихання зафіксуйте малюнок праскою без пари, при температурі, що відповідає складу тканини та відповідно до інструкції на етикетці виробу. Фіксація малюнку без прасування та прогрівання відбудеться через 48 год. Рекомендується ручне прання або машинне в делікатному режимі м`якими пральними засобами при температурі 40 С, але не раніше ніж через 48 год.

Немає коментарів:

Дописати коментар