Пошук по блогу

понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Старт Спільного Проекту "Затишно з ROSA TALENT"!


Привіт, росинки!

Ви готові до нашого найзатишного проекту "Затишно з ROSA TALENT"? Перший етап вже 4 жовтня, готуйте свої матеріали та натхнення. А сьогодні ми розіграємо приз між усіма, хто анонсовував проект у себе в соцмережах та розкажемо, що саме будемо творити разом з вами.



Отже, усього буде три етапи по 10 днів. В кожному з них своя тема декорування, а саме:

В першому, який має назву "Прикрашаємо свій будинок" ми будемо робити затишним цей світ) Старт 4 жовтня.  Ви можете зробити будь-який декор для кухні, дому, ванної кімнати, робочого місця - все-все, що може прикрасити ваш інтер'єр. Наприклад, кухонний інвентар, ключниці, органайзери тощо.

Другий етап, "Створюємо свято", починається 15 жовтня. В ньому треба зробити декор, який може  прикрасити приватне свято. Тобто -  день народження, хрестини, весілля. Приймаємо фотозони, банери, декор для святкового столу і дуже-дуже багато іншого.

Третій стартує 26 жовтня - "Святкуємо всією країною". Як ви зрозуміли, в цьому етапі будемо готуватись до  загальнодержавних свят - Новий рік, 8 Березня, Пасха, 14 Лютого та навіть День Незалежності, якщо захочете. Новорічні іграшки, пасхальні кролики, вінки, фотозони для закоханих, ліхтарики - фантазії є де розгулятись.

Ви уявляєте, яким різноманітним буде проект? І скільки ідей ми для вас підготували? На кожен етап по декілька майстер-класів, неймовірна кількість натхнення та, звичайно призи. Буде неймовірно цікаво, обов'язково приєднуйтесь. Повірте, є дуже багато варіантів декору і вам не буде сумно)

До речі, приз сьогодні отримує
                                                                          3. Lapusya.ua


Вітаємо! Пишіть нам на пошту stasymarypoppins@gmail.com

І трішки організаціних моментів.

Після кожного етапу будуть підсумки з розіграшем призу етапу - сертифікат на 250 гривень на матеріали ROSA TALENT (рандомно). Щоб мати шанс отримати його, вам треба викласти пост з роботою до кінцевої дати етапу.

Ви можете самі робити заготовки з паперу або картону, можете прикрашати готові. 

Вам не обов'язково використовувати наші матеріали, але якщо будете, додавайтесь в лінки нашої Галереї.

Для участі в голосуванні на кращого майстра проекту, що отримає приз - сертифікат на 500 гривень, вам треба зробити усі три роботи по усім етапам до кінцевої дати проекту.

Призи за наш рахунок висилаємо по Україні та до Молдови, Литви, Словаччини, Азербайджану, та Болгарії.

До зустрічі, друзі!








1 коментар:

  1. величезне дякую, дуже дуже приемно)))))))))))))))))))))))))))))) чекаю з нетерпінням початку

    ВідповістиВидалити