Пошук по блогу

пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Засніжений будинок від Запрошеного Дизайнера Lanusia


Привіт, друзі!
Сьогодні з вами Lanusia.

У ці зимові морозні дні все більше відчувається святковий настрій. Він усюди: у мерехтливих вітринах магазинів, оформлених до свят заздалегідь, котрі запрошують нас придбати нові прикраси для наших ялиночок, у святкових рекламах по телебаченню, у замріяних, а інколи й заклопотаних, обличчях людей навколо. Свято наближається! Чекаєте?

Я дуже чекаю . Кожного року покладаю на нього великі сподівання та мрію про світле й радісне. Без ялинки у нашій сім'ї не обходиться жоден рік, хоча усі члени родини вже дорослі. І незважаючи на те, що іграшки для ялинки купити не є проблемою, я  все ж кожного року хоч декілька рукодільних та маю. Деякі роблю сама, а інші отримую у подарунок від скрап майстринь.

Сьогодні покажу вам прикрасу для ялинки - засніжений будиночок. Оформлений він з використанням тематичних елементів - вирубка, відштамповані гілочки остролисту з доданим опісля гарячим ембосингом кришталевою пудрою, гіпсові фігурки, квітка пуансетії, чіпбордові гілочки, акрилові бризки. На фінальному етапі щедро притрушений глітером.










Веселих вам свят!




2 коментарі: