Пошук по блогу

пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Новорічне натхнення від Запрошеного дизайнера Олени Шинкаренко.

 Доброго дня усім росинкам!
Дякую за запрошення бути дизайнером місяця , а це означає, що надихати Вас буду сьогодні я,Олена Шинкаренко. В скрапі я вже десь років 5. Працювала у різних дизайн-командах, на даний момент у блозі українського виробника, бо люблю просувати вітчизняне в тому числі! Також проводжу живі майстер-класи, виготовляю на замовлення коробочки, альбоми, блокноти тощо. Дуже полюбляю вінтаж, шеббі, стимпанк, мікс-медія, але не цураюсь інших стилей, бо інколи хочеться нових спроб.   Бажаю виробнику "ROSA" лояльних кліентів, процвітання та нових креативних ідей і дизайнерів!
     Ви вже відчуваєте смак новорічного дива та вдягли святковий настрій?! 
Саме тому покажу свої листівочки, які зробила із нової колекції паперу 
Буває часто так, що замовлень на листівки немає і ти починаєш дарувати від усього серця знайомим та друзям, аж тут 30-31 починається "мені потрібна листівка... уже на вчора"))). Отже вирішила цього року зробити листівок більше за кількістю, але не дорогих по ціні. Ще причина в такому форматі, це замовлення, в котрі я вкладу ці листівки в якості презенту-поздоровлення зі святами!
Для пари листівок я взяла заготовки та трішки їх підрізала по висоті). Користуюсь вже давно даними заготовками, особливо виручають, коли нема дизайнерського картону, а треба швидко зробити листівку. Далі тонувала кавою марлю, вирізала елементи декору із листка паперу    і зібрала все в композицію. По контуру листівки зробила  декоративні стібки. Завершуючим акордом став акрил для декору білий, який і об"єднав фони у єдине магічне зимове танго.
      

Трохи деталей:
     
   А ось ці "малюки" також виготовлені  із тих самих заготовок, але розрізаних навпіл.
 
 Ще раз дякую за запрошення та чудові дизайни новорічного паперу! Сподіваюся мені вдалося вас надихнути на створення листівок. Миру, любові та натхнення! Ще зустрінемося)

Немає коментарів:

Дописати коментар